Τρίτη 11/5/2021

Οι «ναοί του πληρωμένου έρωτα» της μαντάμ Σούλα είναι υπόδειγμα υπακοής στις… εντολές του κυρίου Τσιόδρα!

Θα της έβγαζαν το καπέλο ακόμη και τα πιο απαιτητικά μέλη της επιτροπής του ΕΟΔΥ που εισηγήθηκε τους κανονισμούς για τη λειτουργία των οίκων ανοχής, αν έβλεπαν το πώς προσαρμόστηκε σε αυτούς η κυρία Σούλα, πασίγνωστη ιδιοκτήτρια «ναών» του πληρωμένου έρωτα στη Λάρισα!

Η Σούλα Αλευρίδου «ξεσκόνισε» για τα καλά το πλαίσιο λειτουργίας, προσαρμόστηκε με μέτρα και αντισηπτικά, έδωσε τις οδηγίες στις κοπέλες για το πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση του πελάτη και άναψε πανέτοιμη το κόκκινο φως έξω από τον «Οίκο Εποχής Σούλα».

Πρόκειται για έναν πολυτελέστατο χώρο με πισίνα, τζακούζι, προσεγμένη επίπλωση και διακόσμηση που… λάμπει από καθαριότητα και απολύμανση, ο οποιός διαθέτει επτά εργαζόμενες κοπέλες, που είναι πολύ καλά διαβασμένες για το τι πρέπει να προσέξουν, ενώ και εκείνες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα.

«Οι κοπέλες είναι πεντακάθαρες, έχουν μέρα νύχτα ζεστό νερό, πλένονται με αντισηπτικά και πραγματικά “ξεφλουδίζουν” το κορμί τους», εξηγεί με έμφαση η κυρία Σούλα και υπενθυμίζει ότι στα «σπίτια» της απαγορεύονται τα φιλιά στο στόμα ανάμεσα στα κορίτσια και στους πελάτες.

Η ιδιοκτήτρια λειτουργεί συνολικά έξι «σπίτια» του έρωτα σε Τερψιθέα και Αμφιθέα Λάρισας, όμως, για την ώρα μόνο τα τέσσερα είναι ανοιχτά, καθώς, όπως λέει, είναι δύσκολο να βρει νόμιμες κοπέλες για να εργαστούν, αφού οι περισσότερες διαθέσιμες είναι παράνομες. Η κυρία Αλευρίδου άνοιξε τις πόρτες ενός από τους οίκους της στο onlarissa.gr και ο φακός κατέγραψε εικόνες που εξέπληξαν ευχάριστα!

Αναγκαστικές αλλαγές στο πελατολόγιο

Όπως εξηγεί, ακόμη και πριν από τον κορωνοϊό τα μέτρα υγιεινής ήταν αυστηρά, οπότε λίγα πράγματα άλλαξαν, όπως το πελατολόγιο. «Δεν πιστεύουμε ότι θα προσφερθούν να μας δώσουν τα τηλέφωνά τους οι πελάτες. Κατανοεί κανείς ότι, επειδή ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας ποιοι μας επισκέφθηκαν, καθώς καταγράφουμε στη μνήμη του εγκεφάλου μας τις εικόνες που προσλαμβάνουμε καθημερινά. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να… φακελώνονται οι πελάτες».

Άλλη δυσκολία είναι και η πληρωμή με κάρτα, καθώς, αν οι πελάτες είναι παντρεμένοι, ίσως έχουν πρόσβαση σε αυτή οι… σύζυγοι!

  • Δείτε φωτογραφίες από τον… οίκο της και πείτε μας ότι δεν «ψηθήκατε» να κλείσετε δωμάτιο:

οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλαοικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ