Οι «ναοί του πληρωμένου έρωτα» της μαντάμ Σούλα είναι υπόδειγμα υπακοής στις… εντολές του κυρίου Τσιόδρα!

Must Read

Θα της έβγαζαν το καπέλο ακόμη και τα πιο απαιτητικά μέλη της επιτροπής του ΕΟΔΥ που εισηγήθηκε τους κανονισμούς για τη λειτουργία των οίκων ανοχής, αν έβλεπαν το πώς προσαρμόστηκε σε αυτούς η κυρία Σούλα, πασίγνωστη ιδιοκτήτρια «ναών» του πληρωμένου έρωτα στη Λάρισα!

Η Σούλα Αλευρίδου «ξεσκόνισε» για τα καλά το πλαίσιο λειτουργίας, προσαρμόστηκε με μέτρα και αντισηπτικά, έδωσε τις οδηγίες στις κοπέλες για το πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση του πελάτη και άναψε πανέτοιμη το κόκκινο φως έξω από τον «Οίκο Εποχής Σούλα».

Πρόκειται για έναν πολυτελέστατο χώρο με πισίνα, τζακούζι, προσεγμένη επίπλωση και διακόσμηση που… λάμπει από καθαριότητα και απολύμανση, ο οποιός διαθέτει επτά εργαζόμενες κοπέλες, που είναι πολύ καλά διαβασμένες για το τι πρέπει να προσέξουν, ενώ και εκείνες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα.

«Οι κοπέλες είναι πεντακάθαρες, έχουν μέρα νύχτα ζεστό νερό, πλένονται με αντισηπτικά και πραγματικά “ξεφλουδίζουν” το κορμί τους», εξηγεί με έμφαση η κυρία Σούλα και υπενθυμίζει ότι στα «σπίτια» της απαγορεύονται τα φιλιά στο στόμα ανάμεσα στα κορίτσια και στους πελάτες.

Η ιδιοκτήτρια λειτουργεί συνολικά έξι «σπίτια» του έρωτα σε Τερψιθέα και Αμφιθέα Λάρισας, όμως, για την ώρα μόνο τα τέσσερα είναι ανοιχτά, καθώς, όπως λέει, είναι δύσκολο να βρει νόμιμες κοπέλες για να εργαστούν, αφού οι περισσότερες διαθέσιμες είναι παράνομες. Η κυρία Αλευρίδου άνοιξε τις πόρτες ενός από τους οίκους της στο onlarissa.gr και ο φακός κατέγραψε εικόνες που εξέπληξαν ευχάριστα!

Αναγκαστικές αλλαγές στο πελατολόγιο

Όπως εξηγεί, ακόμη και πριν από τον κορωνοϊό τα μέτρα υγιεινής ήταν αυστηρά, οπότε λίγα πράγματα άλλαξαν, όπως το πελατολόγιο. «Δεν πιστεύουμε ότι θα προσφερθούν να μας δώσουν τα τηλέφωνά τους οι πελάτες. Κατανοεί κανείς ότι, επειδή ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας ποιοι μας επισκέφθηκαν, καθώς καταγράφουμε στη μνήμη του εγκεφάλου μας τις εικόνες που προσλαμβάνουμε καθημερινά. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να… φακελώνονται οι πελάτες».

Άλλη δυσκολία είναι και η πληρωμή με κάρτα, καθώς, αν οι πελάτες είναι παντρεμένοι, ίσως έχουν πρόσβαση σε αυτή οι… σύζυγοι!

  • Δείτε φωτογραφίες από τον… οίκο της και πείτε μας ότι δεν «ψηθήκατε» να κλείσετε δωμάτιο:

οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλαοικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα οικος εποχης κυρια σουλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This