Σκηνές «Αποκάλυψης» στο πάρτι της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ: Το «έλα να δεις»… (video)

Must Read

H Eλλάδα μπορεί να κατάφερε να γλυτώσει με μια μικρή λίστα κρουσμάτων και θανάτων από τον Covid -19, παίρνοντας έκτακτα μέτρα με την επιβολή του δίμηνου lockdwon, όμως οι ειδικοί κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για αναζωπύρωση της πανδημίας.

Η χώρα μας μετράει ήδη τις πληγές της από το «πάγωμα» της οικονομίας με χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενους να έχουν υποστεί τις συνέπειες ή να έχουν χάσει τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση έχει επιβάλλει αυστηρά μέτρα προστασίας σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής όπως και στην επαναλειτουργία των επιχειρήσεων, με τα πρόστιμα να πέφτουν ως «βαρύς πέλεκυς» σε όσους δεν πειθαρχούν και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία με όλες τις συνέπειες που ακολουθούν.

Με λουκέτο και χρηματικό πρόστιμο, τιμωρήθηκαν μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης που δεν τήρησαν τους κανόνες ασφαλείας ενώ η ατομική ευθύνη, τονίζεται διαρκώς από τους αρμόδιους φορείς!

Τι συμβαίνει όμως όταν οι φοιτητές που έμειναν κλεισμένοι στα σπίτια τους όλο αυτό το διάστημα, αποφασίζουν να ξεδώσουν; Στο πάρτι που διοργανώθηκε στα «γρασίδια» της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ έγινε μακελειό! Το newsbreak.gr δημοσιοποιεί αποκλειστικό βίντεο από την Παρασκευή 12 Ιουνίου όπου συνέβη το… «έλα να δεις» με εκατοντάδες φοιτητές να διασκεδάζουν ο ένας πάνω στον άλλον!

«Με πατείς σε πατώ», χοροί και φυσικά ανύπαρκτο social distancing συνθέτουν το σκηνικό αποκάλυψης που μπορεί στην προ – κορονωνϊού εποχή να ήταν φυσιολογικό, πλέον όμως μοιάζει με σενάριο ταινίας τρόμου, τη στιγμή που η ΓΓΠΠ βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» με τα νέα κρούσματα να φτάνουν τα 55 ενώ τα θύματα ανέρχονται σε 187, στην  τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Χωρίς να θέλουμε να κατηγορήσουμε την άγνοια κινδύνου που είναι έντονο χαρακτηριστικό της νεαρής ηλικίας, οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν θέση, ώστε να μη χρειαστεί βιώσουμε ξανά τα αποτελέσματα μιας νέας καραντίνας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This