Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Χάκερ υπέκλεψε κωδικούς και «έφαγε» από Αγρινιώτη 12.000 ευρώ!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Θύμα υποκλοπής προσωπικών στοιχείων έπεσε ένας ανυποψίαστος κάτοικος Αγρινίου, ο οποίος είδε από τη μία στιγμή στην άλλη να κάνουν «φτερά» από το λογαριασμό του 12.000 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, το θύμα κατήγγειλε στους άνδρες της Αστυνομίας ότι ένας άγνωστος κατάφερε να του υποκλέψει τους κωδικούς πρόσβασης που είχε σε τραπεζικές εφαρμογές, με αποτέλεσμα να εισβάλλει στον τραπεζικό του λογαριασμό, από τον οποίο και μετέφερε μέσω εμβάσματος σε άλλο λογαριασμό, το ποσό των 11.800 ευρώ!

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί ο ακριβής χρόνος εισβολής στον λογαριασμό του θύματος, ενώ παράλληλα αναζητούν τον κάτοχο του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το μεγάλο αυτό ποσό. Σε βάρος του άγνωστου «χάκερ» σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ