Σέρρες: Χειροπέδες στον παππού και το θείο του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

Must Read

Συνελήφθησαν ο παππούς και ο θείος, του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής νεκρό σε αρδευτικό κανάλι, στη Ν. Ηράκλεια Σερρών, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Μάλιστα, τοπικά μέσα αναφέρουν ότι συνελήφθη και μία ανήλικη, η οποία έμενε στο ίδιο σπίτι.

Υπενθυμίζεται, ότι η εξαφάνιση του περίπου ενός έτους αγοριού από το σπίτι που διέμενε με συγγενικά του πρόσωπα, δηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του είναι έγκλειστοι σε φυλακές και το παιδί φέρεται να έμενε με την αδερφή του, η οποία, σύμφωνα με τους κατοίκους του συνοικισμού, είναι ανήλικη, ή και με συγγενείς.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This