Η απάντηση της Έλενας Τζούλη – Καμμένου για συκοφαντικά δημοσιεύματα

Must Read

Η ανακοίνωση:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», ενημερώνω τον γνωστό Κουρτάκη και τους συνεργάτες του στον όμιλο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», οι οποίοι έχουν καταδικαστεί κατ’ επανάληψη, μέχρι σήμερα, σε αποζημιώσεις περίπου 80.000 ευρώ, ο δε Κουρτάκης και σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για την συκοφαντική δυσφήμηση των 3 ανήλικων παιδιών μας, ότι η συνομιλία μου με τον καθ’ύλην αρμόδιο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων μου ως Δικηγόρου, για την αυτόφωρη σύλληψή του, σχετικά με την αξιόποινη πράξη σε βάρος των ανήλικων παιδιών μας, για την οποία έχει ήδη καταδικαστεί, πράγμα το οποίο αποκρύπτει.

Προφανώς, ο εν λόγω Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε τεθεί εκείνο το χρονικό διάστημα σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης για έρευνα υπόθεσης που δεν γνωρίζω, δεν με αφορά, και στην οποία φυσικά δεν εμπλέκομαι.

Διαβεβαιώ τον Κουρτάκη, που γνωρίζει πολύ καλά την έννοια του «Παρακράτους», ότι θα οδηγηθεί, για ακόμη μία φορά, στη Δικαιοσύνη για την προσβολή της προσωπικότητάς μου, και θα συνεχίσω να λειτουργώ με όρους διαφάνειας και νομιμότητας, ως Δικηγόρος, και όχι με όρους Κεντρικής Υπηρεσίας Συκοφαντών.

Αναλυτικά:

Κατά τη διάρκεια νόμιμων συνακροάσεων συγκεκριμένων αστυνομικών και άλλων προσώπων, επ’αφορμής έρευνας για διαφθορά στους κόλπους της Αστυνομίας, η οποία διεξαγόταν επί των ημερών της προηγούμενης Κυβέρνησης, στην οποία συμμετείχε και ο σύζυγός μου, καταγράφηκε συνομιλία μου ολίγων δευτερολέπτων με τον καθ’ύλην αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., επιφορτισμένο για την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας, που είχε διαταχθεί από την αρμόδια Εισαγγελία, που είχε αναλάβει την υπόθεση της έγκλησης εμού της ιδίας και του συζύγου μου κατά των στελεχών της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», Ιωάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου.

Η υπόθεση αυτή αφορούσε στην συκοφαντική δυσφήμηση των τριών (3) ανήλικων παιδιών μας, τα οποία παρουσίασαν ως τρομοκράτες. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, και δη της συκοφαντικής δυσφήμησης και στοχοποίησης τριών (3) ανήλικων παιδιών, τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης ήταν τα δέοντα, όπως θα γινόταν σε κάθε παρόμοια υπόθεση ανήλικων παιδιών, όπου πρέπει να επιδεικνύεται η δέουσα ευαισθησία.

Η εν λόγω συνομιλία μου, που έλαβε χώρα απολύτως νόμιμα, και έχει απολύτως νόμιμο περιεχόμενο, έγινε λόγω της ιδιότητάς μου ως δικηγόρου, και δη μητέρας των ευρισκομένων σε κίνδυνο ανήλικων παιδιών μου, προκειμένου να πληροφορηθώ για την πορεία της υπόθεσης και να συνδράμω, ως όφειλα, για την νόμιμη σύλληψη των δραστών ενός αυτόφωρου αδικήματος, ενημερώνοντας για τις πληροφορίες που είχα σχετικά με τον τόπο όπου βρισκόταν ο κρυπτόμενος και αναζητούμενος στα όρια του αυτοφώρου Κουρτάκης.

Ο Κουρτάκης και οι συντελεστές της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», σκοπίμως απομόνωσαν τη συγκεκριμένη, απολύτως νόμιμη, συνομιλία μου, ως Δικηγόρου, δημιουργώντας την εντύπωση και την σύγχυση στο αναγνωστικό κοινό ότι δήθεν εμπλέκομαι στην συγκεκριμένη δικογραφία, όπου διερευνώνται αξιόποινες πράξεις διαφθοράς στους κόλπους της ελληνικής αστυνομίας.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί μέρος της οργανωμένης συκοφαντικής εκστρατείας σε βάρος εμού, του συζύγου μου και των παιδιών μας, για την οποία, μέχρι σήμερα, η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» έχει καταδικαστεί σε αποζημιώσεις περίπου 80.000 ευρώ, δυνάμει των υπ’αριθμ. 1103/2020,1106/2020,1131/2020 και 1992/2020 αποφάσεων, ενώ ο εκδότης της, Κουρτάκης, έχει καταδικαστεί επιπλέον και σε φυλάκιση 2 ετών για την συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος των ανήλικων παιδιών μας.

Πέραν του ότι είναι αυτονόητο ότι θα απευθυνθώ, για ακόμη μία φορά, στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία συνεχώς μας δικαιώνει, διαβεβαιώ τους κοινούς συκοφάντες και σκευωρούς, που γνωρίζουν πολύ καλά την έννοια του «Παρακράτους», ότι δεν πρόκειται να πτοηθώ από «μεθόδους εκβιασμού» και θα συνεχίσω να λειτουργώ με όρους διαφάνειας και νομιμότητας, και όχι με όρους Κεντρικής Υπηρεσίας Συκοφαντών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This