«Ευχαριστώ» αξίας 6,9 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους των νοσοκομείων αναφοράς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Must Read

Με «τιμητική» οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 6,9 εκατομμυρίων ευρώ δείχνει έμπρακτα το «ευχαριστώ» του σε περισσότερους από 4.600 γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό καθαρισμού στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το ΙΣΝ θα δώσει αυτή την ενίσχυση ισάξια στους εργαζομένους των ΜΕΘ, των μονάδων αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ), καθώς και τον τμημάτων και κλινικών νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό στα 40 νοσοκομεία αναφοράς σε όλη τη χώρα.

Αναφορικά με το σκεπτικό πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση, ο Ανδρέας Δρακόπουλος, πρόεδρος του ΙΣΝ, δήλωσε τα εξής: «Για εμάς η υποστήριξη όλων των γιατρών, νοσηλευτών και του προσωπικού καθαρισμού στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία αναφοράς στην Ελλάδα ήταν και είναι μέγιστη προτεραιότητα. Στο πρόσωπό τους βλέπουμε αληθινούς, καθημερινούς ήρωες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, για να σώσουν τις ζωές άλλων. Αυτή η τιμητική ενίσχυση, που θα δοθεί ισάξια σε όλους, είναι ένα έμπρακτο ευχαριστώ από όλους εμάς. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, για όλους εκείνους που προσφέρουν τόσα πολλά».

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η νέα δωρεά θα συμβάλει στην ανακαίνιση χώρων σε 15 νοσοκομεία στην Ελλάδα, ώστε να επιτευχθεί η προσθήκη συνολικά 155 κλινών εντατικής θεραπείας και 19 κλινών αυξημένης φροντίδας, καθώς και στην πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για προσωπικό σε ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This