Θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού: Κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας στάθηκε στα πόδια της χάρη στη δύναμη του Τιμίου Σταυρού!

Must Read

Δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους οι δεκάδες πιστοί που βρέθηκαν στο εκκλησάκι των αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με όσα βίωσαν την περασμένη Κυριακή, όταν μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας στάθηκε στα πόδια της χάρη στη δύναμη του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού και περπάτησε με τη βοήθεια του εφημέριου του ναού Δημητρίου Λουπασάκη!

  • Ρεπορτάζ: Νίκος Νικόλιζας

Οι συγκλονιστικές στιγμές οι οποίες εκτυλίχθηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων έχουν αποτυπωθεί σε τουλάχιστον τρία βίντεο, τα οποία έκαναν τον γύρο των social media, προκαλώντας σοκ και δέος. Στο ένα από αυτά, το οποίο αναρτήθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Ηλέκτρα, εμφανίζεται ο χαρισματικός πατέρας Δημήτριος να σηκώνει απαλά την μπλούζα της άρρωστης κοπέλας και να ακουμπά πάνω στην πλάτη της τον Τίμιο Σταυρό, ενώ η ίδια έχει γονατίσει μπροστά του, σκύβοντας ευλαβικά το κεφάλι.

Την ίδια ώρα, πολλοί από τους πιστούς που έχουν συρρεύσει στον μικρό ναό του Λυκαβηττού απαθανατίζουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ άλλοι κάνουν τον σταυρό τους. Το πολυπόθητο θαύμα που όλοι περιμένουν γίνεται λίγα λεπτά αργότερα, όταν η νεαρή γυναίκα σηκώνεται ξαφνικά στα πόδια της και αρχίζει να βαδίζει τρεκλίζοντας! Μάλιστα, στο επόμενο πλάνο διακρίνεται να ανεβαίνει υποβασταζόμενη τα σκαλιά του προαυλίου της εκκλησίας, ενώ ο κόσμος γύρω της ξεσπά σε κλάματα και ευγνωμονεί τον Θεό για το μεγαλειώδες θαύμα.

Στο δεύτερο βίντεο, που ανέβασε αυτόπτης μάρτυρας στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, διακρίνεται ο παπα-Δημήτρης να αγκαλιάζει τρυφερά την κοπέλα και να κλαίνε και οι δύο συγκινημένοι, ενώ μια μελαχρινή γυναίκα έχει γονατίσει μπροστά τους και κάνει τον σταυρό της.

Μάλιστα, σε άλλο βίντεο του Ηλέκτρα TV, ακούγεται η ίδια να λέει ανάμεσα σε αναφιλητά: «Χριστέ μου! Ήμασταν μαζί στο νοσοκομείο. Περπατάει!». Δευτερόλεπτα αργότερα, μια δεύτερη γυναίκα, η οποία φορά ριγέ ασπρόμαυρο πουκάμισο, πέφτει κι εκείνη με δέος μπροστά στον ιερέα και υποκλίνεται στο θαύμα του Τιμίου Σταυρού.

Στη συνέχεια, ο παπα-Δημήτρης κρατά από το χέρι την κοπέλα που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και, απευθυνόμενος σε μία άλλη γυναίκα μέσα στο πλήθος, λέει: «Μαρία, δεν ήρθατε εδώ να δείτε. Περπάτησε η κοπέλα».

Ουρές από χιλιάδες πιστούς

Το βίντεο με τα χιλιάδες like και κοινοποιήσεις κλείνει με τη στιγμή που οι δυο τους ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια του ναού και κατευθύνονται χαρούμενοι προς το εσωτερικό του! Χιλιάδες πιστοί σχηματίζουν ατελείωτες ουρές στους αγίους Ισιδώρους για να διαβαστούν με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατά ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης.

Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, έχουν να διηγηθούν ιστορίες για προσκυνητές που βίωσαν θαύμα, όταν σταυρώθηκαν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα.

  • Δείτε βίντεο από το θαύμα που έλαβε χώρα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This