Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη: Είναι πιθανό τα «μέτρα» να μείνουν μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι

Must Read

Δεν πρόκειται να ξεμπλέξουμε έτσι εύκολα με τον κορωνοϊό, είναι ουσιαστικά τα όσα μας λένε οι επιστήμονες σε σχεδόν κάθε τους εμφάνιση. Αυτή τη φορά, η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έχουμε περιοριστικά μέτρα μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ πιθανόν να έχουμε περιοριστικά μέτρα μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία του ιού από τον Σεπτέμβριο».

Όσον αφορά το… περιβόητο εμβόλιο που αναμένουμε, η κ.Παγώνη σχολίασε πως θα αργήσει ακόμα: «Έχει διάφορες φάσεις που πρέπει να περάσουν μέχρι να εξακριβωθεί ότι είναι ασφαλές».

Για την αύξηση των κρουσμάτων σε Ευρώπη και ΗΠΑ πρόσθεσε: «Τα πράγματα δεν είναι καλά», αλλά όπως είπε, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι καλύτερα, καθώς ήταν αναμενόμενη η αύξηση των κρουσμάτων σε ορισμένες περιοχές.

«Μας ανησυχούν τα πάρτι γιατί εκεί τα πράγματα δεν είναι ελεγχόμενα, όπως στον Εχίνο και τη Θεσπρωτία, γιατί εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε ιχνηλάτηση των επαφών» κατέληξε η κ. Παγώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This