Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

ΟΠΕΚΑ: Έως τις 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

Παρατείνεται έως την Τρίτη 30 Ιουνίου η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας, του ΟΠΕΚΑ. 

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, «λόγοι οι οποίοι σχετίζονται με τεχνικές δυσκολίες οδήγησαν τον Οργανισμό στην απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής, προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων η δυνατότητα συμμετοχής τους στα κατασκηνωτικά προγράμματα».

Τι πρέπει να κάνουν αν δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα

Όπως προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, σε περιπτώσεις δικαιούχων γονέων για τους οποίους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα τους, πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το ΑΜΚΑ γονέα, ΑΜΚΑ τέκνου, επώνυμο και όνομα τέκνου, πατρώνυμο, μητρώνυμο, έτος γέννησης του παιδιού και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μετά το πέρας της υποβολής των στοιχείων, ο δικαιούχος θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί ο ίδιος να προβεί στην καταχώριση της αίτησής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, είναι ο γονέας που έχει έμμεσα ασφαλισμένα τα τέκνα στη μερίδα του να δικαιούται τις παροχές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ