Αλτ… Συνοριοφύλακας Ειρήνη! Νέα ζωή μετά το «Εξπρές του Μεσονυκτίου» για το μοντέλο με την κοκαΐνη

Must Read

Κάθε λόγο για να χαμογελάει έχει πια η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το όμορφο μοντέλο από την Μυτιλήνη, που είχε συγκλονίσει το 2017 με την περιπέτειά της το πανελλήνιο, οπότε και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου,  15 μήνες μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου του Χονγκ Κoνγκ και την επιστροφή της στην Ελλάδα, η 22χρονη έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία.

«Είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που κατάφερε να ενταχθεί στην ΕΛ.ΑΣ. Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία ως συνοριοφύλακας με προοπτική να παραμείνει στη νησί της, στη Μυτιλήνη. Πέρασε όλα τα τεστ και είναι μέσα στις επιτυχούσες. Η τραγική περιπέτεια της προφυλάκισής της αλλά και η αθωωτική απόφαση στο Χονγκ Κονγκ θεωρώ ότι την επηρέασαν στο να πάρει αυτή την απόφαση και να ασχοληθεί με την αστυνομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.

«Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» ανέφερε σε δηλώσεις του και ο πατέρας της Ειρήνης, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο, κ. Γιώργος Μελισσαρόπουλος.

Το εξπρές του Μεσονυκτίου

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε βιώσει τον απόλυτο εφιάλτη τον Νοέμβριο του 2017, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Οδηγήθηκε και κρατήθηκε για 17 ολόκληρους μήνες σε μια από τις πιο σκληρές φυλακές της χώρας. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.

Το θαύμα του Ταξιάρχη

Μετά την ααποφυλάκισή της η Μελισσαροπούλου αποκάλυψε ότι η πίστη τη γλίτωσε από την περιπέτεια με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ. Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πολλοί λένε ότι από θαύμα σώθηκα, και όντως έτσι έγινε. Πρωί, μεσημέρι και βράδυ ζούσα με προσευχές, σταυρούς, εξομολόγηση σε τέσσερις τοίχους, να λέω «συγγνώμη, θα αλλάξω»… Ελεγα «σε παρακαλώ, δώσε μου δυο τρία πράγματα που έχουν ανάγκη οι δικοί μου και εγώ, θα δεις ότι θα αλλάξω. Πιο κοντά στον Θεό ήρθα όταν ήμουν μέσα στη φυλακή. Οράματα έβλεπα…» Τόνισε, μάλιστα, ότι σε εκείνη τη δοκιμασία είχε φύλακα άγγελο τον άγιο Ταξιάρχη:«Πίστευα σε αυτόν, ερχόταν στα όνειρά μου, 7 Νοεμβρίου ήρθε και με ακούμπησε στη φυλακή ο Ταξιάρχης!» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ειρήνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This