Άρτα: Η ζήλια άναψε φωτιά και η πεθερά πλήρωσε την…νύφη!

Must Read

Να εκδικηθεί την 19χρονη πρώην σύντροφό του ήθελε ένας νεαρός από την Άρτα, αλλά τη νύφη πλήρωσε τελικά η… πεθερά! Ο 27χρονος έβαλε φωτιά σε ένα αυτοκίνητο που νόμιζε πως ανήκε στην κοπέλα με την οποία διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση, αλλά ήταν αυτό της … μητέρας της νεαρής!
Η αιτία που έκανε εμπρηστή τον 27χρονο, ήταν πως η νεαρή του ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που ο ίδιος δεν μπορούσε με τίποτα να αποδεχθεί. Μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα και τηλεφωνήματα στα οποία την εκλιπαρούσε για επανασύνδεση χωρίς να βρει ανταπόκριση, έφτασε στο σημείο να εκτοξεύσει ακόμη και απειλές, ωθώντας την 19χρονη στο να καταθέσει μήνυση σε βάρος του.
Μάλιστα, οι απειλές που δέχθηκε η κοπέλα από τον πρώην σύντροφό της ήταν ότι, σε περίπτωση που δεν αποφασίσει να ξανασμίξουν, εκείνος θα βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό της! Κάτι που, τελικά, έκανε πράξη ο 27χρονος λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν πήγε κάτω από το σπίτι της και έκαψε το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω. 

Λάθος στόχος

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, δυνάμεις της οποίας έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να περιορίσουν γρήγορα τη φωτιά, ωστόσο, το αυτοκίνητο είχε ήδη καταστραφεί ολοσχερώς. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, το καμένο όχημα ανήκε στη μητέρα της κοπέλας, η οποία πλήρωσε το… μάρμαρο για τον χωρισμό του ζευγαριού! Σε βάρος του 27χρονου, που πάντως δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της απειλής, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Νεκρός 40χρονος μετά από καυγά

Φέρει βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα

More Articles Like This