Ζευγάρι Ελλήνων έπεσε από γκρεμό στον Ακάμα της Κύπρου

Must Read

Τρομακτική περιπέτεια έζησε ένα ζευγάρι Ελλήνων που απολάμβανε τη βόλτα του και την μαγευτική θέα του Ακάμα, το βράδυ της Πέμπτης.

Το ζευγάρι είχε παρκάρει το όχημα του σε σημείο με μεγάλο υψόμετρο με εκείνους να ρεμβάζουν το τοποίο, όταν ξαφνικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο τους άρχισε να κινείται με κατεύθυνση τη θάλασσα και έπεσε από την γκρεμό.

Μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια, ο οδηγός του Ι.Χ., κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα και να ανασύρει και την σύντροφό του στην ακτή. Ο οδηγός υπέστη κάταγμα λεκάνης, ενώ πολλαπλά κατάγματα έχει και η σύντροφός του η οποία αντιμτεωπίζει και αναπνευστικά προβλήματα.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

(Φωτό: αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This