«Έβρασαν» τα δέντρα στις ζαρντινιέρες του «Μεγάλου Περιπάτου» και ξεράθηκαν

Must Read

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί «βομβαρδισμός» σχολίων στο Twitter με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται ξερά τα δέντρα που τοποθετήθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Σύνταγμα. 

Πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν την γνησιότητα της φωτογραφίας κι έκαναν λόγο για επεξεργασία με φίλτρα και κακόβουλη διάθεση.

Το newsbreak.gr που βρέθηκε στο σημείο, κατέγραψε όχι μόνο ότι τα δέντρα στις μεταλλικές ζαρντινιέρες έχουν όντως ξεραθεί, αλλά σε κακή κατάσταση βρίσκονται και όλα τα υπόλοιπα τα οποία άγνωστο γιατί, έχουν φυτευτεί μέσα στο λεπτό μέταλλο, ώστε οι ρίζες να «ψήνονται» από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δεν πρόκειται μόνο για σπατάλη αλλά κυρίως για κακή αισθητική εικόνα που δίνει η εντύπωση του νέου έργου, στους πολίτες και στους τουρίστες.

Ο κ. Μπακογιάννης συνειδητοποίησε ότι η προγραμματισμένη φροντίδα των δέντρων, δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί, γι αυτό μετέθεσε την ευθύνη στους πολίτες, με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος «Υιοθέτησε νεοφυτεμένα δέντρα», σύμφωνα με το οποίο, οι πολίτες καλούνται να αναλάβουν να ποτίσουν δέντρα του «Μεγάλου Περιπάτου». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This