Ορισμός μελών σε επιτροπή χωρίς κριτήρια και απαραίτητη εμπειρία; Όχι καλέ, δεν μοιάζει με ρουσφέτι

Must Read

Ερωτήματα, αλλά και έντονη παραφιλολογία στα κοινοβουλευτικά πηγαδάκια έχει δημιουργήσει ο ορισμός ως μέλη της επιτροπής για τον διορισμό 12 στενογράφων, υπαλλήλων που δεν πληρούν τα κριτήρια της προκήρυξης του ΑΣΕΠ και δεν έχουν καν την απαραίτητη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων που επιλέχθηκαν δεν προέρχεται καν από τον κλάδο των στενογράφων, αλλά από τους διοικητικούς, ενώ, σύμφωνα με καταγγελίες, ο δεύτερος υπάλληλος που ορίστηκε μέλος της εν λόγω επιτροπής δεν γνωρίζει στενογραφία.

Η επιλογή αυτή έχει προκαλέσει εύλογες απορίες στους υπαλλήλους της Βουλής, αλλά και υπόνοιες για αδιαφάνεια και πιθανές εξυπηρετήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This