«Τουρισμός για όλους»… όσους αναδείξει η κληρωτίδα από τους 424.031 που υπέβαλαν αίτηση!

Must Read

Τις 424.031 έφθασαν, τελικά, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού και, πλέον, απομένει η κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το προσωρινό μητρώο δικαιούχων-ωφελουμένων και ο προσωρινός πίνακας αποκλειομένων στον ιστότοπο του υπουργείου Τουρισμού mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού μητρώου δικαιούχων-ωφελουμένων και του προσωρινού πίνακα αποκλειομένων. Μετά και από την εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το οριστικό μητρώο δικαιούχων-ωφελουμένων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων.

Το τελικό μητρώο δικαιούχων-ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό μητρώο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This