Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Από τα ύποπτα δημοσιεύματα στην πληρωμένη δυσφήμιση έντιμων εισαγγελικών λειτουργών!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η εφημερίδα Άποψη, έντυπο που παραδοσιακά απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά ήταν η εφημερίδα που «προειδοποιούσε» τον αντιεισαγγελέα Ζαχαρή, για «ξεχασμένη ροζ υπόθεση» που τον αφορούσε. Συμπτωματικά κατά την διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης Τουλουπάκη, από τον ίδιο εισαγγελέα.

Ανέφερε χαρακτηριστικά η εφημερίδα, πως ο κ. Ζαχαρής είχε μία «πειθαρχική εμπλοκή» προ 20ετίας με «ροζ περιεχόμενο», εξαιτίας της οποίας «ετέθη σε αργία», όμως, τελικά δεν τιμωρήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο με την «ποινή της απόταξης», με ψήφους 8-7. Είναι προφανές, πως για να φτάσει το συμβούλιο ένα βήμα πριν από την απόταξη του κ. Ζαχαρή, η… ροζ καταγγελία θα πρέπει να ήταν σοβαρή.

Μετά την αγχωτική όπως αποδεικνύεται κατάθεση του πορίσματος του αντεισαγγελέα Ζαχαρή με το οποίο εισηγείται την δίωξη της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, η εφημερίδα πάλι «συμπτωματικά«, είναι η πρώτη και η μόνη που το διαρρέει! Εκεί το ροζ παρελθόν διαγράφεται και αναδεικνύεται το χρυσό παρόν του αντιεισαγγελέα! Ως φαίνεται, η υπενθύμιση του ροζ παρελθόντος, εγγυήθηκε το χρυσό παρόν του κυρίου Ζαχαρή.

Μόλις έγινε γνωστό το πόρισμα του αντεισαγγελέα Λάμπρου Σοφουλάκη, το οποίο ήταν απαλλακτικό για την Ελένη Τουλουπάκη και καταπέλτης για τους επίορκους πολιτικούς, η εφημερίδα που απηχεί τις απόψεις του κύριου Σαμαρά, έπιασε πάλι δουλειά. Προφανώς επειδή δεν υπήρχε κάποια επιβαρυντικό στοιχείο από το παρελθόν του κυρίου Σοφουλάκη, φρόντισαν να του αμαυρώσουν το παρόν. Ανάρτησαν λοιπόν ένα άρθρο – λίβελο. Με στόχο φυσικά τον έντιμο αντιεισαγγελέα, που τίμησε το λειτούργημα του.

Και όλα αυτά μπορεί κάποιος να υποστηρίξει πως είναι μία υποκειμενική, φανατισμένη, και κατευθυνόμενη αρθρογραφία. Η αποκάλυψη όμως ότι το ενλόγω άρθρο προωθήθηκε με λεφτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύει ότι έχουμε να κάνουμε με έναν μηχανισμό προπαγάνδας και δολοφονία χαρακτήρων. Που δείχνει περίτρανα το πόσο «αθώος» και «αδικημένος» είναι ο κύριος Αντώνης Σαμαράς.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ