Συναγερμός στην Πάτρα από 8 νέα κρούσματα κορωνoϊού – Υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ και η κόρη του μεταξύ τους

Must Read

Με κορωνοϊό μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου τέσσερα άτομα από την Πάτρα.  

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 70χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, τη σύζυγό του, η οποία βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ένας 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ, καθώς και η κόρη του.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o καθηγητής λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και νεοεκλεγείς Αντιπρύτανης Μάρκος Μαραγκός, πέρα από τα προαναφερθέντα, ακόμη τέσσερα κρούσματα του ιού στην Πάτρα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς, μάλιστα, να υπολογίζεται σε αυτά η περίπτωση του τουρίστα που εντοπίστηκε με κορωνοϊό στο λιμάνι της πόλης.

Ο κ. Μαραγκός εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος και αναφέρει πως «έχουμε ήδη 8 κρούσματα και ακόμα δεν έχει τελειώσει η ιχνηλάτηση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει θέμα στην περιοχή μας».

Τεστ σε εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ

Η κατάσταση της υγείας των νοσηλευομένων χαρακτηρίζεται καλή σε γενικές γραμμές, πέραν του 70χρονου που είναι σοβαρότερα. Ο καθηγητής τονίζει ότι σήμερα Δευτέρα 27/7 έγιναν τεστ σε εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ, τα οποία θα συνεχιστούν και αύριο, καθώς και σε ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με την κόρη του 50χρονου, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, δηλώνει ότι αναμένονται τα αποτελέσματα από 80 τεστ από εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΠ και υπογραμμίζει την ανάγκη να τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα που συνιστούν οι λοιμωξιολόγοι καθώς και την ανάγκη διατήρησης ψυχραιμίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This