Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Εξαφάνιση 14χρονου κοριτσιού από τον Άγιο Παντελεήμονα

Απανωτές οι εξαφανίσεις ανηλίκων κοριτσιών τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά τη 16χρονη στην Ξάνθη, σήμερα σήμανε συναγερμός στις Αρχές, για την εξαφάνιση ενός 14χρονου κοριτσιού από τον Άγιο Παντελεήμονα.

Για την εξαφάνιση της 14χρονης, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει πως «στις 28/07/2020 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα, η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 14 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) σήμερα, 29/07/2020, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη μπλούζα, κόκκινο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια».

Και συνεχίζει, τονίζοντας ότι «οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το “Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, με την “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000“, καθώς και με οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα της χώρας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ