Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Φρίκη στην Βαρυμπόμπη: Έψαχναν για χρυσό οι τρεις άνδρες που εντοπίστηκαν νεκροί σε πηγάδι;

Μπροστά σε ένα μακάμβριο θέαμα βρέθηκαν νωρίς το πρωί οι άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όταν μετά από εκτενείς αναζητήσεις, εντόπισαν νεκρούς μέσα σε πηγάδι, στη θέση Φλόγα Βαρυμπόμπης, τρεις άνδρες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι τρεις νεαροί, αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης και εντοπίστηκαν στο πηγάδι, βάθους περίπου 8 μέτρων, στις 05:30 το πρωί. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρσή τους, η οποία και ολοκληρώθηκε από την πυροσβεστική στις 07:00 το πρωί. Οι τρεις άτυχοι νεαροί μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Είναι άγνωστο ακόμα πως βρέθηκαν στο πηγάδι, που βρίσκεται σε δασική περιοχή, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας. 

Ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, δείχνουν πως τα θύματα έψαχναν για χρυσό. Στο σημείο βρέθηκαν μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, η γεννήτρια την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι καθώς και ένας αυτοσχέδιος σωλήνα που είχαν τοποθετήσει για να βγαίνουν τα αέρια από τις εργασίες τους. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ