«Τσουχτερά» πρόστιμα σε επιβάτες που μπαίνουν σε… μισογεμάτα ΜΜΜ, την ώρα που τα δρομολόγια αραιώνουν!

Must Read

«Πάτα με, να σε πατώ» είναι η φράση που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω του συνωστισμού που παρατηρείται, με τους επιβάτες να δηλώνουν εξαγριωμένοι, όχι μόνο με τα «λειψά» δρομολόγια, αλλά και με τους νόμους περί συγχρωτισμού που πάνε… περίπατο!

Παρά το γεγονός ότι οι επιβάτες συμμορφώνονται με τα μέτρα και δεν κάθονται στις θέσεις που έχουν την ειδική ένδειξη, οι αποστάσεις είναι αδύνατον να κρατηθούν, καθώς η αραιότερη συχνότητα των θερινών δρομολογίων που έχει τεθεί σε ισχύ, μετατρέπει σε εφιάλτη τη μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ γίνεται το «έλα να δεις», αφού ο χρόνος αναμονής σε μερικές περιπτώσεις φτάνει και τη μία ώρα(!), με αποτέλεσμα σε κάθε στάση να εισέρχονται αρκετά άτομα. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση που μειώνει ακόμα περισσότερο τα δρομολόγια λόγω των θερινών αδειών, απειλεί με πρόστιμα τους πολίτες στην περίπτωση που υπερβαίνουν το 65% της χωρητικότητας του μέσου!

Πρόστιμο 150 ευρώ ανά παραβάτη

Τυχόν παράβαση της συγκεκριμένης διάταξης επιφέρει πρόστιμο ύψους 150 ευρώ σε κάθε επιβάτη πέραν του ποσοστού του 65%, καθώς και στον οδηγό του οχήματος ή συρμού, με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας αρχής. Το ίδιο πρόστιμο επιβάλλεται και σε επιβάτες οι οποίοι δεν φέρουν μάσκα προστασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This