14-8-2020

Κακοποίηση ή έγκλημα πίσω το «ψυχώ» της Καλλιθέας; Στο ψυχιατρείο η κόρη που κρατούσε το πτώμα της μητέρας της στην ντουλάπα

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους τα όσα εκτυλίσσονται, από χθες το βράδυ, στην Καλλιθέα, οπότε και αποκαλύφθηκε ότι μια 58χρονη κρατούσε κλεισμένο, επί τρεις ολόκληρες εβδομάδες,  το πτώμα της μητέρας της μέσα σε μια ντουλάπα.

Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις γειτόνων, η 58χρονη, η οποία μεταφέρθηκε σήμερα με εισαγγελική εντολή σε ψυχιατρικό ίδρυμα, είχε βιώσει από πολύ μικρή ηλικία, το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Όλοι την χαρακτηρίζουν ως ένα ταλαιπωρημένο και βασανισμένο πλάσμα, που έπεφτε θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της δίχως η μητέρα της να μπορεί να την βοηθήσει.

Μάλιστα, όπως λένε, όταν πια ενηλικιώθηκε, μετακόμισε στη Ρόδο, όπου εργαζόταν και επέστρεψε στην οικογενειακή κατοικία όταν πληροφορήθηκε πως πέθανε ο πατέρας της. Οι γείτονες θυμούνται μια γυναίκα που ζωγράφιζε καρδιές σε εξωτερικές επιφάνειες του σπιτιού, χαιρετούσε τον κόσμο, ενώ καθόταν για ώρες σε μια συγκεκριμένη γωνιά της ταράτσας. Πολλές φορές ερχόταν σε έντονη αντιπαράθεση με την 92χρονη μητέρα της σε βαθμό που την έδιωχνε από το σπίτι.

Η 58χρονη, μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 92χρονης στην ντουλάπα, στην κατάθεσή της είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της πέθανε από φυσικά αίτια στις 7 Ιουλίου και πως δεν ενημέρωσε κανέναν καθώς δεν είχε χρήματα για την ταφή της. Ωστόσο ο ιατροδικαστής αναμένεται σήμερα να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου της ηλικιωμένης. 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 58χρονη δήλωσε οτι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να κηδέψει την μητέρα της και για αυτό το λόγο την κρατούσε στην ντουλάπα!

Το βέβαιο είναι οτι η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις μια και δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ