Τρίτη 22/6/2021

Έφοδος του λιμενικού στο πλοίο «WorldChampion» της SeaJets μετά από καταγγελίες επιβατών!

Το «έλα να δεις» επικράτησε στο πλοίο «WorldChampion» της SeaJets που εκτελεί το δρομολόγιο Σύρο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη, καθώς την ώρα που ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο με τις πιο υψηλές -για το φετινό καλοκαίρι- θερμοκρασίες να δημιουργούν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα, οι επιβάτες κατήγγειλαν ότι τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν.

Ωστόσο, οι καταγγελίες δεν περιορίζονταν εκεί, καθώς παρά τις διαφημιστικές καμπάνιες των ναυτιλιακών εταιρειών περί ασφάλειας και τήρησης των μέτρων, το προσωπικό στο εν λόγω πλοίο, δεν φορούσε γάντια κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του δρομολογίου.

Οι καταγγελίες των επιβατών είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του υπουργείου Ναυτιλίας, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε το Λιμενικό, προκειμένου να πραγματοποιήσει έφοδο στο πλοίο και να βεβαιώσει πρόστιμα στην εταιρεία. 

Παράλληλα, οι επιβάτες διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν τα χρήματά τους πίσω, ενώ την ίδια ώρα η ναυτιλιακή εταιρεία δεν έχει βγάλει ακόμα σχετική ανακοίνωση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ