Πέμπτη 17/6/2021

Μύκονος: Σαρωτικοί έλεγχοι σε εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων-Βεβαιώθηκαν σοβαρές παραβάσεις

Στο νησί των Ανέμων βρέθηκε κλιμάκιο της Τροχαίας Αττικής, για να πραγματοποιήσει ελέγχους, στο πλαίσιο των οποίων διαπιστώθηκαν σοβαρές παραβάσεις σε τρεις εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων.

Μέσα σε μία μόλις ημέρα εντοπίστηκαν αυτοκίνητα που θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί προ πολλού, ενώ δεν ήταν λίγα τα οχήματα εκείνα, στα οποία εντοπίστηκαν σημαντικές βλάβες, που τα καθιστούν αυτόματα επικίνδυνα για τους επιβάτες. Ως εκ τούτου, η Τροχαία Αττικής βεβαίωσε τις σχετικές παραβάσεις, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε αναγγείλει κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Μύκονο, ότι επρόκειτο να μεταβούν άμεσα κλιμάκια από την Τροχαία Αττικής και την Ασφάλεια Αττικής, για ελέγχους, που αποσκοπούν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων αφενός και στην αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών αφετέρου.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της Αστυνομίας, την Παρασκευή ο κλιμάκιο της Τροχαίας εντόπισε σε συνολικά τρεις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων 32 αυτοκίνητα που είχαν φθαρμένα ελαστικά, πέντε που δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ και 13 οχήματα που είχε λήξει η 12ετία και δεν θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμα προς μίσθωση.

Στο πλαίσιο των παραπάνω ελέγχων στις εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων, αφαιρέθηκαν 30 άδειες κυκλοφορίας και 30 ζεύγη πινακίδων.

Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ