Συναγερμός σε νησί: Θετική στον κορωνοϊό ιερόδουλη-Δυσκολία στην ιχνηλάτηση των επαφών της

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές νησιού, μετά την είδηση ότι μία ιερόδουλη διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του δήμου του νησιού, ο οποίος ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ιχνηλατηθούν έγκαιρα οι επαφές της και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να λειτουργήσει η γυναίκα ως εστία μετάδοσης του ιού. 

Ωστόσο, ένα ακόμη ζήτημα που ανέκυψε είναι ότι στενό συγγενικό πρόσωπο της ιερόδουλης δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία και κατ’επέκταση έρχεται καθημερινά σε επαφή με αρκετό κόσμο. Το πρόσωπο αυτό έχει ήδη υποβληθεί στο απαραίτητο τεστ για τον κορωνοϊό και τα αποτέλεσματα αναμένονται από στιγμή σε στιγμή.

Βέβαια, το σημαντικότερο πρόβλημα είναι να ιχνηλατηθούν οι επαφές της ίδιας της γυναίκας, αφού έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους. Ήδη, της έχει ζητηθεί να δώσει τα ονόματα όσων γνωρίζει προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ με την απειλή εισαγγελικής εντολής για να το κάνει, ωστόσο και πάλι είναι μάλλον απίθανο να γνωρίζει όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This