Συλλήψεις σε γνωστά μπαρ της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής για εμπορία και διακίνηση κοκαΐνης!

Must Read

Χειροπέδες σε έναν 29χρονο άνδρα από την Τούμπα, πέρασαν οι άνδρες της αστυνομίας, με τις κατηγορίες για εμπλοκή σε 81 περιπτώσεις εμπορίας και διακίνησης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο 29χρονος, από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2019, προμηθευόταν και αποθήκευε ναρκωτικές ουσίες, ενώ διέθεσε σε τουλάχιστον 40 άτομα ποσότητες κοκαΐνης, ενόσω ήταν μέσα ή σε κοντινή απόσταση από τρία μπαρ στη Θεσσαλονίκη κι ενός στη Χαλκιδική, είτε ως πελάτης, είτε είχε επαγγελματική σχέση.

Ο 29χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο ελέγχου που έγινε στον ίδιο, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα μικροδέματα κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι κρότου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με παράνομες δραστηριότητες.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί πέτυχαν μία ακόμα σύλληψη σε ένα από τα καταστήματα, καθώς στην κατοχή του 34χρονου άνδρα, που εργαζόταν στην υποδοχή, βρέθηκαν εννέα μικροδέματα κοκαΐνης συσκευασμένα και έτοιμα για διάθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This