19-9-2020

Πλακιωτάκης για αύξηση πληρότητας στα πλοία: «Επιβεβλημένη για να καλυφθεί η ζήτηση της περιόδου» (video)

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης μίλησε για την απόφαση που ελήφθη σχετικά με την αύξηση της πληρότητας στα πλοία, υποστηρίζοντας πως αυτό «δεν θα είναι πρόβλημα αν εφαρμόζονται τα μέτρα».

«Η αύξηση του ποσοστού ήταν επιβεβλημένη για να καλυφθεί η ζήτηση της περιόδου. Σε καμία περίπτωση δεν συνιστά χαλάρωση, το αντίθετο. Οι έλεγχοι που πραγματοποιεί το Λιμενικό θα είναι ακόμη πιο εκτεταμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ANT1 και OPEN.

Θυμίζουμε ότι αυξήθηκε η πληρότητα επιβατών στο 80% από 60%, που ήταν έως σήμερα στα τα πλοία της ακτοπλοΐας και στο 85% από 65%, στα πλοία που διαθέτουν καμπίνες. Επίσης διατηρείται η τήρηση ελάχιστης απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ των επιβαινόντων.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ