Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Δεν έφτασε ποτέ το ασθενοφόρο για τον πιλότο του αεροσκάφους – Ο πλάτανος τον «έσωσε»

Δραματικά κωμικοτραγική ήταν η κατάσταση που επικράτησε στην Πρώτη Σερρών όταν ένα μονοκινητήριο έπεσε στην πλατεία του χωριού

Ο πιλότος που απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη και εμφανίστηκε «να κόβει αδικαιολόγητες βόλτες» στην Πρώτη Σερρών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο, Νίκο Μπακάλη, γλίτωσε από θαύμα, ενώ άλλο τόσο τυχεροί στάθηκαν και οι κάτοικοι του χωριού! Η περιοχή είχε κοντά καταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ, ενώ η ώρα 9 το πρωί, που συνέβη το ατύχημα θεωρείται και ώρα αιχμής.

Ο πιλότος νοσηλεύεται με κατάγματα στο κεφάλι και στην κνήμη όπως και θλαστικό τραύμα στη μύτη. Αυτό που προκάλεσε όμως αλγεινή εντύπωση είναι ότι αν και κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ, στο σημείο δεν έφτασε ποτέ ασθενοφόρο! Αποτέλεσμα; Ο πιλότος μεταφέρθηκε με ταξί στο νοσοκομείο. 

 «Τις πρώτες βοήθειες τις πρόσφερε μικροβιολόγος ιδιώτης μαζί με μία νοσοκόμα. Στη συνέχεια ήρθε ο δήμαρχος Αμφίπολης ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός και επιλήφθηκε της κατάστασης», δήλωσε ο Πρόεδρος της Πρώτης Σερρών, Νίκος Μπακάλης.

Ο πλάτανος που τον έσωσε

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Μπακάλης, στο ThessToday.gr, ο αιωνόβιος πλάτανος που στέκει αγέρωχος στην πλατεία, έσωσε τον νεαρό πιλότο, καθώς «έκοψε» τη φόρα του αεροπλάνου κατά την πρόσκρουση: «Η ζημιά αποφεύχθη επειδή στο μέρος της πτώσης υπήρχε αιωνόβιος πλάτανος και έκοψε την φόρα του αεροπλάνου» δήλωσε ο Πρόεδρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ