Έκανε «πορνοστάρ» την 21χρονη πρώην σύντροφό του, αναρτώντας τις προσωπικές τους στιγμές!

Must Read

Πρωταγωνίστρια σε βίντεο πορνό που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο έγινε εν αγνοία της, όπως υποστηρίζει, η 21χρονη πρώην σύντροφος ενός 24χρονου Αλβανού, τον οποίο κατήγγειλε στην Αστυνομία!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 24χρονος και η 21χρονη, οι οποίοι είναι κάτοικοι νησιού των Σποράδων, διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν. Το περασμένο Σάββατο, για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί και τους οποίους ερευνά η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο κατηγορούμενος άντρας ανάρτησε σε πορνογραφική ιστοσελίδα μεγάλης επισκεψιμότητας δύο παλιότερα βίντεο τα οποία περιλάμβαναν τις ερωτικές συνευρέσεις του με την πρώην φίλη του.

Τα νέα για τις… ερωτικές επιδόσεις της 21χρονης διαδόθηκαν αστραπιαία, φτάνοντας κάποια στιγμή και στα αυτιά της άτυχης κοπέλας, η οποία, βλέποντας τις σκηνές με την ίδια σε ρόλο πορνοστάρ, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της!

Ωστόσο σύντομα ανέκτησε την ψυχραιμία της και έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκδικητικού πρώην συντρόφου της. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο 24χρονος και να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Στίγμα

Όμως η άτυχη κοπέλα θα κουβαλά για καιρό το «στίγμα» από τη διαρροή των πολύ προσωπικών στιγμών της με το πρώην αγόρι της, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ζει σε μια κλειστή κοινωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This