Επιβάτες σε απόγνωση: «Φτάνει πια η κοροϊδία και οι ψεύτικες υποσχέσεις του ΟΑΣΘ»

Must Read

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για αύξηση των δρομολογίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με στόχο να αποφευχθούν οι επικίνδυνες εικόνες συγχρωτισμού που σύμφωνα με τους επιδημιολόγους αποτελούν εστία διασποράς του ιού, στη Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να μετακινούνται «παστωμένοι».

Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό για το νέο κύμα της πανδημίας, με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά κατακόρυφα, οι επιβάτες αλλά και υπάλληλοι του ΟΑΣΘ καταγγέλλουν στο thesstoday ότι εξακολουθούν να στοιβάζονται σαν «σαρδέλες», ειδικά τις ώρες αιχμής.

«Υπήρξε μέρα που έκανα 1.30 ώρα να μετακινηθώ από την Σταυρούπολη έως την Αριστοτέλους. Φτάνει πια η κοροϊδία και οι ψεύτικες υποσχέσεις με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Δεν είναι λογικό να λένε κάτι καινούριο κάθε μήνα, αλλά εδώ και χρόνια να έχουμε τα ίδια λεωφορεία, με την μόνη διαφορά να λιγοστεύουν αντί να αυξάνονται. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν βοηθάει, πόσο ασφαλή μπορεί να σε κρατήσει μόνο η μάσκα με τόσους ανθρώπους κολλημένους γύρω σου;» καταγγέλλει επιβάτες.

Όσο για το προσωπικό του οργανισμού; Ο πρόεδρος του Συνδικάτου των Εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης, αναφέρει ότι δεν έγκειται σε έλλειψη οδηγών αλλά… λεωφορείων:  «Με τους οδηγούς που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή, θα μπορούσαμε να είχαμε στους δρόμους 400-450 λεωφορεία. Βέβαια, λειτουργούν μόνο περίπου 180, ούτε καν τα μισά, με τα περισσότερα να έχουν βλάβες. Δεν θα είχε νόημα αν είχαν ανακληθεί άδειες, καθώς χωρίς λεωφορεία, πολλοί οδηγοί μένουν άπραγοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This