Ανάστατη η Κόρινθος από πληροφορίες για απανωτά κρούσματα κορωνοϊού – Οι γιατροί του νοσοκομείου διαψεύδουν κατηγορηματικά!

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στην Κόρινθο από πληροφορίες που κάνουν λόγο για καταγραφή μαζικών κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ηlektra.gr, ντόπιοι πηγαίνουν μαζικά για τεστ, καθώς είχαν επαφές με νεαρό από το Κιάτο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό, με κάποια από τα πρώτα τεστ να βγαίνουν επίσης θετικά.

Ο εν λόγω νεαρός ταξίδεψε στο Κιάτο, τόπο καταγωγής του, από το εξωτερικό, όπου και εξακριβώθηκε πως ήταν θετικός. Λίγες ημέρες αργότερα, άρχισαν να κατακλύζουν το νοσοκομείο Κορίνθου για να κάνουν το σχετικό τεστ, διάφοροι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από 25 ανθρώπους, με τους πρώτους 6 να βγαίνουν θετικοί στο φονικό ιό.

Διαψεύδει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας

Εξοργισμένοι εμφανίζονται οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου με την παραπληροφόρηση, όπως υποστηρίζουν, αναφορικά με τα κρούσματα στην Κόρινθο.

Σε δηλώσεις του στο korinthostv, ο Χρήστος Μέλλος, γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα και δηλώνει πως τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν ήταν όλα τους αρνητικά.

  • Ακούστε την επίσημη διάψευση από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας:

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This