Τρία άτομα του προσωπικού στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας θετικά στον κορωνοϊό

Must Read

Αναστάτωση επικρατεί στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Μυρσίνης στην Ηλεία, καθώς όπως έγινε γνωστό, ήταν θετικά τα δείγματα των τριών ατόμων του προσωπικού που επέστρεψαν από την άδειά τους, με ένα εξ αυτών να έχει και πυρετό.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, τα άλλα δύο άτομα δεν παρουσίαζαν συμπτώματα, αλλά επειδή μετακινούνται όλοι μαζί προς το Κέντρο Φιλοξενίας από την Πάτρα, όπου διαμένουν μόνιμα, εξετάστηκαν και αυτοί.

Το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι της δομής τέθηκαν άμεσα σε περιορισμό και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το LM Village.

Ο διοικητής της δομής και πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ χαρακτήρισε την κατάσταση ελεγχόμενη: «Την Πέμπτη αναμένεται να έλθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των επαφών των τριών κρουσμάτων και του προσωπικού και αν κριθεί αναγκαίο και στους φιλοξενούμενους. Η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία και δεν υπάρχουν άλλα άτομα που να παρουσιάζουν συμπτώματα».

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This