«Πέρα στου χωριού τη βρύση, το Ικαριώτικο πανηγύρι έχουν στήσει…»! Χορός, ποτό και πέρα βρέχει για τον κορωνοϊο στην Ικαρία (video)

Must Read

Την ώρα που τα κρούσματα του φονικού ιού παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση στην χώρα μας και οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λαμβάνοντας μέρα με την μέρα νέα μέτρα για τον περιορισμό του κωρονοϊού, στην Ικαρία ζουν το greek summer.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5LuolIDKKZI

Τι κι αν τα πανηγύρια και τα γλέντια απαγορεύτηκαν για να μη δημιουργείται συνωστισμός; Στο νησί μάλλον τα νέα δεν έφτασαν… Έτσι το βράδυ της Τετάρτης στο χωριό Ακαμάτρα έστησαν γλέντι… τρικούβερτο, με χορούς, τραγούδια, ποτά και συγχρωτισμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και αν αναριωτιέστε αν τουλάχιστον υπήρχε κάποια τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, η απάντηση είναι: Ούτε καν

https://www.youtube.com/watch?v=_NTomI0jVrs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Σώος και αβλαβής φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον οδήγησε...

More Articles Like This