Αναμένονται νέες εντάσεις στα ελληνοτουρκικά… Στη Χίο έφτασαν 23 Τούρκοι πολίτες ζητώντας άσυλο! (video)

Must Read

Εξέλιξη που αναμένεται να φουντώσει την ήδη μπαρουτιασμένη κατάσταση με την Τουρκία είχαμε αργά το απόγευμα στη Χίο. Στην παραλία του Αφανή Ναύτη στο Βροντάδο εμφανίστηκαν με σκάφος 23 Τούρκοι πολίτες (ανάμεσά τους και 10 παιδιά), αποβιβάστηκαν και ζήτησαν αμέσως πολιτικό άσυλο από τις ελληνικές αρχές που είχαν ήδη σπεύσει.

Οι 23 Τούρκοι πολίτες μεταφέρθηκαν στο ελληνικό νησί με μεγάλο σκάφος που διέθετε καμπίνα, το οποίο έχει κατασχεθεί από το Λιμενικό, ενώ συνελήφθησαν δύο διακινητές, ένας Τούρκος επί τους σκάφους και ένας Αφγανός που περίμενε στη παραλία.

https://youtu.be/JVJf-9tX9uk?t=58

Μέχρι τις 21:30, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα astraparis.gr, παρέμεναν στη περιοχή με την προοπτική να μεταφερθούν στο κτήριο – καραντίνας, στην Λευκωνιά, προκειμένου το πρωί της Παρασκευής, να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού από κλιμάκιο του νοσοκομείου Χίου.

Στην περιοχή βρίσκονται η λιμενάρχης Χίου Ειρήνη Αργύρη με δυνάμεις του λιμενικού, καθώς και αστυνομία και μέλη της Frontex, ενώ νωρίτερα ήταν εκεί και ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Παντελής Βρουλής, ο οποίος έχει την ευθύνη των ελέγχων για τον κορωνοϊό.

Πηγές: astraparis.gr, politischios.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This