Παλάβωσε ο κόσμος! Άγνωστοι πότισαν με δηλητήριο συκιές στην Κρήτη

Must Read

Μια πρωτοφανή, για τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά, υπόθεση δολιοφθοράς καλούνται να εξιχνιάσουν οι Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς άγνωστοι δράστες, άνοιξαν τρύπες σε συκιές και πέρασαν στον κορμό δηλητήριο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης των δέντρων τηλεφώνησε, χθες το πρωί, στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ανακάλυψε βαθιές τρύπες σε δύο κορμούς δέντρων, στο χωράφι του, σε περιοχή κοντά στις Μαλάδες. Στο σημείο πήγαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο δράστης ή οι δράστες πέρασαν δηλητήριο μέσα στις συκιές! Το περιστατικό πρέπει να έχει γίνει δυο μέρες πριν το πέσιμο των φύλων και των σύκων.

Για καλή τύχη του τύχη, ο παθών είδε τη ζημιά και ενημέρωσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ, ενώ κάνει λόγο για «εγκληματική ενέργεια», διότι πρόκειται για ένα βρώσιμο καλοκαιρινό φρούτο που καταναλώνεται αρκετά τούτη την εποχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This