Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Καλαμάτα: Επτά θετικοί στον κορωνοϊό, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Από τα 40 δείγματα πολιτών που προσήλθαν αυτοβούλως στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας να εξεταστούν για κορωνοϊό, προέκυψαν επτά θετικά, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος, που νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στην Παιδιατρική.

Σύμφωνα με το Messinia Live, από τους υπόλοιπους, πέντε άτομα νεαρής ηλικίας είναι ασυμπτωματικά και βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση, ενώ θετική είναι ακόμα και μια 81χρονη γυναίκα, η οποία εισήχθη στην Ορθοπεδική για εγχείρηση ισχίου και κατά τον προεγχειρητικό έλεγχο διαγνώστηκε ως «ασθενώς θετική».

Η ηλικιωμένη θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο αναφοράς στο Ρίο τις επόμενες ώρες, κυρίως λόγω της ηλικίας της.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των Νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό, τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Αγρινίου θα μπορούν να νοσηλεύουν εφεξής ασθενείς με Covid 19 που εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, ενώ τα βαρύτερα περιστατικά θα μεταφέρονται στα Νοσοκομεία Αναφοράς στο Ρίο.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ