Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας: «Ο Γολγοθάς μου δεν τελειώνει εδώ»

Must Read

Όπως αποκάλυψε πρώτο το newsbreak.gr, η Ιωάννα από το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε ξανά στο σπίτι της μετά από τρεις ολόκληρους μήνες όπου έδινε τη δική της προσωπική μάχη μετά την αποτρόπαια επίθεση εις βάρος της με βιτριόλι.

Η νεαρή γυναίκα που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν έξω από το χώρο εργασίας της δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 35χρονη Έφη η οποία την ζήλευε εμμονικά και την παρακολουθούσε σε κάθε της βήμα επί 6 μήνες, δέχτηκε  αμέριστη συμπαράσταση και κύμα υποστήριξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά το εξιτήριο της από το Θριάσειο Νοσοκομείο και αφού υποβλήθηκε σε 7 χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθεί ο εσωτερικός επιθηλιακός ιστός, η 34χρονη Ιωάννα βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά των αγαπημένων της.

Ιωάννα βιτριόλι

Η Ιωάννα έχει πολύ δρόμο μπροστά της καθώς αναμένεται να ξεκινήσει τις επεμβάσεις πλαστικής στις εξωτερικές στρώσεις του δέρματος, προκειμένου να φτάσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα ψυχολογικά της τραύματα μετά από αυτή την ανείπωτη τραγωδία είναι βαθιά και η ίδια θα χρειαστεί στήριξη από το κοντινό της περιβάλλον για να καταφέρει να επανενταχτεί στην καθημερινότητά της.

34χρονη Ιωάννα

Μέσω του δικηγόρου της, η Ιωάννα κάνει τις πρώτες δηλώσεις της και θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους της συμπαραστάθηκαν. 

Ακολουθεί η δήλωση της Ιωάννας:

«Ο πρώτος κύκλος έκλεισε. Σχεδόν τρεις μήνες και επτά (7) χειρουργεία μετά την, εντελώς άδικη, σε βάρος μου απόπειρα ανθρωποκτονίας επιχειρείται η πρώτη έξοδός μου και πάλι στην ζωή.

Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας στήριξαν και μας συμπαραστάθηκαν στον αγώνα που δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε. Αξίζει όμως μια ιδιαίτερη μνεία

  • στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ που αφιέρωσαν εκατοντάδες ώρες για να εξιχνιάσουν την εναντίον μου δολοφονική απόπειρα, σε πείσμα όλων εκείνων που τους κατηγορούσαν για αδυναμία επιλύσεως της,
  • στους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου που με περιέβαλαν με αγάπη, στοργή και χαμόγελο, χωρίς την φροντίδα των οποίων δεν θα ήμουν σε θέση να τολμήσω να αντικρίσω τον κόσμο ξανά. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους θεράποντες ιατρούς μου κ.κ. Μαρία Καλοφώνου, Μαρία Μπάφα, Γεώργιο Κιμιωνή, άριστους επαγγελματίες και ανθρώπους, οι οποίοι με αντιμετώπισαν σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος και με έμαθαν να μην λυγίζω, έκαναν δε τα πάντα για την αποκατάσταση των τραυμάτων μου,
  • στους συγγενείς μου, που με στήριξαν τόσο πολύ ψυχολογικά και μου συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα μου,
  • στους απλούς άγνωστους ανθρώπους, που με τα μηνύματά τους, τα γράμματά τους, την στήριξή τους και τις ευχές τους συνεχώς μου έδιναν κουράγιο και με έκαναν να πιστεύω πως δεν είμαι μόνη στην προσπάθειά μου.
  • Εννοείται πως ο Γολγοθάς μου δεν τελειώνει εδώ, αφού για πολλούς ακόμα μήνες θα μπαινοβγαίνω συνεχώς στο Νοσοκομείο. Δεν γνωρίζω επίσης το τελικό αποτέλεσμα και την τελική εικόνα μου, όμως η έξοδός μου στον κόσμο είναι μια πρώτη, μικρή, νίκη.

Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίξατε και συνεχίζετε να με στηρίζετε με διακριτικότητα, ευαισθησία και καλοσύνη, δείχνοντάς μου πως ο κόσμος δεν είναι μόνο σκληρός και χυδαίος, αλλά έχει και την πλευρά της αγάπης, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης. Ελπίζω τελικά να τα καταφέρω και να αποδοθεί και η δικαιοσύνη, όπως αρμόζει.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This