Τσουχτερά πρόστιμα 20.000 ευρώ σε εστιατόρια στο Ναύπλιο – Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε Σπέτσες και Πόρο

Must Read

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα, για την τήρηση των μέτρων, κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την Ελληνική Αστυνομία, διενήργησε ελέγχους την τελευταία εβδομάδα στον Πόρο, στις Σπέτσες και στο Ναύπλιο.

Τσουχτερά πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε δύο εστιατόρια στο Ναύπλιο, καθώς και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών στο καθένα, καθώς τα άτομα ξεπερνούσαν κατά πολύ τον επιτρεπτό αριθμό βάσει τετραγωνικών.

Στον Πόρο όλα τα καταστήματα που ελέχθηκαν τηρούσαν τους περιορισμούς στο ωράριο λειτουργίας (23:00-07:00), ωστόσο επιβλήθηκαν πέντε πρόστιμα σε εστιατόρια για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό ασφαλείας συνολικής αξίας 750€.

Τέλος, στις Σπέτσες πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από τους επιθεωρητές-ελεγκτές της ΕΑΔ με τη συμβολή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ σε συνολικά σαράντα εννέα καταστήματα και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικής αξίας 750€.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This