20-9-2020

Τσουχτερά πρόστιμα 20.000 ευρώ σε εστιατόρια στο Ναύπλιο – Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε Σπέτσες και Πόρο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα, για την τήρηση των μέτρων, κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την Ελληνική Αστυνομία, διενήργησε ελέγχους την τελευταία εβδομάδα στον Πόρο, στις Σπέτσες και στο Ναύπλιο.

Τσουχτερά πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε δύο εστιατόρια στο Ναύπλιο, καθώς και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών στο καθένα, καθώς τα άτομα ξεπερνούσαν κατά πολύ τον επιτρεπτό αριθμό βάσει τετραγωνικών.

Στον Πόρο όλα τα καταστήματα που ελέχθηκαν τηρούσαν τους περιορισμούς στο ωράριο λειτουργίας (23:00-07:00), ωστόσο επιβλήθηκαν πέντε πρόστιμα σε εστιατόρια για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό ασφαλείας συνολικής αξίας 750€.

Τέλος, στις Σπέτσες πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από τους επιθεωρητές-ελεγκτές της ΕΑΔ με τη συμβολή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ σε συνολικά σαράντα εννέα καταστήματα και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικής αξίας 750€.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ