Λάρισα: Διάρρηξη με ορειβατικά σχοινιά και λεία 15.000 δολάρια

Must Read

Με άνδρες-Ταρζάν φαίνεται ότι έχουν να κάνουν οι αστυνομικοί, στη Λάρισα, μετά την καταγγελία ενός 78χρονου ότι έκαναν «φτερά» από το διαμέρισμά του, όσο εκείνος έλειπε διακοπές, μετρητά ύψους 15.000 δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος έφυγε για διακοπές και άφησε πίσω του το μεγάλο αυτό ποσό, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια αγνώστων, που κατάφεραν να «τρυπώσουν» στο διαμέρισμά του στη Λάρισα με άγνωστο τρόπο, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο.

Ωστόσο, αυτό στο οποίο έχουν δώσει έμφαση οι αστυνομικοί είναι ο τρόπος που κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, δεδομένου ότι βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και, σύμφωνα με τα ευρήματα, οι δράστες παραβίασαν την… μπαλκονόπορτα! Επομένως εξετάζεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποίησαν ορειβατικό σχοινί, ώστε να κατέβουν με αυτό από την ταράτσα του κτηρίου!

Πάντως, αφού κατάφεραν να εισβάλουν στο διαμέρισμα, οι άγνωστοι διαρρήκτες το έκαναν άνω- κάτω και τελικά ανακάλυψαν κρυμμένα στο υπνοδωμάτιο τα «ζεστά» μετρητά ύψους 15.000 δολαρίων που έκρυβε ο 78χρονος μαζί με κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This