«Καθαροί» από κορωνοϊό οι 300 ταξιδιώτες που υποβλήθηκαν σε τεστ μετά την επιστροφή τους σε Πειραιά και Ραφήνα

Must Read

Αρνητικά βγήκαν 300 δειγματοληπτικοί έλεγχοι των εκδρομέων που έφτασαν στα Λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, την Κυριακή 16 Αυγούστου. Οι παραθεριστές που επέστρεψαν, υποβλήθηκαν σε εξέταση από τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η ανταπόκριση των πολιτών στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής ήταν μεγάλη, καθώς και στα δύο λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας διενεργήθηκαν, από τα εξειδικευμένα κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών και με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών, πάνω από 300 δειγματοληπτικοί επιδημιολογικοί έλεγχοι. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που επέστρεψαν στα δύο μεγάλα λιμάνια από τις διακοπές τους.

Με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία και με δεδομένο ότι το προσεχές διάστημα αναμένεται το μεγαλύτερο ποσοστό επιστροφής των εκδρομέων, προγραμματίζεται από τον ΙΣΑ και την Περιφέρεια Αττικής να βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε1), από αύριο και κάθε μέρα, ένα εξειδικευμένο κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών το οποίο θα διενεργεί, σε εθελοντική βάση, ελέγχους σε επιβάτες που επιστρέφουν και εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα όπως βήχα και πυρετό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This