Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Βρετανοί επιβάτες αρνούνται να φορέσουν μάσκα και υβρίζουν επιβάτες και πλήρωμα!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη στιγμή ένα σοβαρότατο συμβάν εξελίσσεται σε πλοίο που εκτελεί την γραμμή Κυλλήνης – Ζακύνθου. Σύμφωνα πάντα με τους χρήστες, μία ομάδα Βρετανών τουριστών αρνείται να φορέσει μάσκα όπως υποχρεούται, και απαντά με ύβρεις και προπηλακισμούς στις συστάσεις ελλήνων επιβατών αλλά και του πληρώματος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αναρτήσεις, το πλήρωμα φαίνεται αμήχανο να τους αντιμετωπίσει, ενώ οι ύβρεις των Βρετανών κατά των υπολοίπων επιβατών που διαμαρτύρονται, συνεχίζονται.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να τους περιμένει το λιμενικό και να τους τακτοποιήσει όπως πρέπει, με την άφιξη τους. Οπωσδήποτε δεν είναι αυτός ο τουρισμός που θέλουμε και δεν ρισκάρουμε την δημόσια υγεία για μολυσμένα ευρώ νεοβάρβαρων.

*φωτό αρχείου λιμάνι Κυλλήνης

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ