Δύο 15χρονες Αφγανές έδωσαν εντολή σε Πακιστανούς να πετσοκόψουν 31χρονο σε πάρκο της Κρήτης

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει στις Πατέλες του Ηρακλείου η αποκάλυψη ότι δύο «σατανικές» 15χρονες Αφγανές ήταν οι ηθικές αυτουργοί τού μαχαιρώματος ενός 31χρονου ομοεθνούς τους σε πάρκο της περιοχής, τα ξημερώματα της Τρίτης! Η έρευνα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. έδειξε ότι οι δύο ανήλικες αλλοδαπές, που έχουν συλληφθεί ως εμπλεκόμενες σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, είχαν ενεργό ρόλο στην υπόθεση.

Οι κοπέλες φέρεται ότι έδωσαν τα μαχαίρια στους δύο Πακιστανούς συγκατηγορούμενούς τους, 33 και 20 ετών, ενώ η μία φέρεται ότι τους προέτρεψε να μαχαιρώσουν και να «βγάλουν από τη μέση» τον 31χρονο συμπατριώτη της. Πληροφορίες του cretalive αναφέρουν ότι η δολοφονική επίθεση έγινε με αφορμή έναν καβγά αναφορικά με τις εθνικότητες, και συγκεκριμένα ύστερα από παρατήρηση που έκανε ο 31χρονος στις ανήλικες να μη συναναστρέφονται Πακιστανούς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες εντόπισαν τον νεαρό Αφγανό και αρχικά τον ξυλοκόπησαν κλοτσώντας και γρονθοκοπώντας τον, ενώ στη συνέχεια έβγαλαν τα μαχαίρια.

Οι δύο Πακιστανοί, οι οποίοι κρατούνται μαζί με τις δύο Αφγανές για να απολογηθούν σήμερα, μαχαίρωσαν τρεις φορές τον άτυχο 31χρονο στο αριστερό μέρος της κοιλιάς, το δεξί νεφρό και τον δεξιό μηρό.

Δεκάδες παιδάκια

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους αποκαλυπτικό βίντεο που κατέγραψε το αιματηρό σκηνικό στο πάρκο, όπου καθημερινά παίζουν δεκάδες παιδάκια με τους γονείς τους. Σε αυτό φαίνεται ο τραυματίας να τρέχει για να γλιτώσει τη ζωή του και να τον καταδιώκει ένας εκ των δύο Πακιστανών. Ο άμοιρος Αφγανός, γεμάτος αίματα και με τα βήματά του να σέρνονται, φαίνεται να χτυπάει τα κουδούνια σπιτιών ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια, ενώ οι γείτονες βγαίνουν αναστατωμένοι και ειδοποιούν την Αστυνομία. Σημειώνεται ότι η μία από τις δύο 15χρονες φιλοξενείται σε δομή προστασίας ανηλίκων στο Ηράκλειο από το 2017 έως σήμερα και φέρεται ότι το έχει «σκάσει» από εκεί περισσότερες από 30 φορές!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This