Περιπέτεια του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα με «εξαγριωμένη» ανθυπαστυνόμο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Must Read

Για έκρηξη αυστηρότητας προς το πρόσωπό του ως προς τη χρήση μάσκας καταγγέλλει αστυνομικούς στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τα ξημερώματα του Σαββάτου συνόδευσε στο αεροδρόμιο μια Βρετανίδα υπήκοο και το 4χρονο παιδί της. Προκειμένου να μην καθυστερήσουν να επιβιβαστούν στην πτήση, ο κ. Νουλέζας μετέφερε βιαστικά τις χειραποσκευές της, όταν μια αστυνομικός τού υπενθύμισε από απόσταση να φορέσει μάσκα προστασίας. Λίγο αργότερα τον πλησίασε η «αδικαιολόγητα εξαγριωμένη» -όπως έγραψε- ανθυπαστυνόμος Υ.Α., κρατώντας το μπλοκ προστίμων.

«Σαν να είχα διαπράξει σοβαρό αδίκημα και με καταδίωκε να με συλλάβει» ανέφερε ο δικηγόρος, που υποστηρίζει ότι της εξήγησε γιατί δεν είχε φορέσει τη μάσκα, αλλά εκείνη «εξαντλώντας την αυστηρότητά της, ανένδοτη και αποφασισμένη εξαρχής να βεβαιώσει παράβαση». Ο κ. Νουλέζας καταγγέλλει πως η ανθυπαστυνόμος δεν του επέτρεψε να πάρει από το αυτοκίνητό του τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι εξαιρείται της ΚΥΑ, επειδή αντιμετωπίζει χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα.

«Η περιγραφόμενη συμπεριφορά δεν ήταν αντικειμενικά σε καμία περίπτωση η επιβαλλόμενη προσήκουσα πολιτισμένη ήπια δημοσίου υπαλλήλου» αναφέρει και προσθέτει πως, όταν εν τέλει κόπηκε το πρόστιμο, δεν τον άφηνε να φύγει. Ο κ. Νουλέζας προαναγγέλλει πως θα υποβάλει μήνυση στην ανθυπαστυνόμο και καταλήγει: «Αλίμονο αν το 2020 λειτουργεί κατ’ αυτόν τον σκαιότατο τρόπο η Ελληνική Αστυνομία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This