Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Περιπέτεια του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα με «εξαγριωμένη» ανθυπαστυνόμο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Για έκρηξη αυστηρότητας προς το πρόσωπό του ως προς τη χρήση μάσκας καταγγέλλει αστυνομικούς στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τα ξημερώματα του Σαββάτου συνόδευσε στο αεροδρόμιο μια Βρετανίδα υπήκοο και το 4χρονο παιδί της. Προκειμένου να μην καθυστερήσουν να επιβιβαστούν στην πτήση, ο κ. Νουλέζας μετέφερε βιαστικά τις χειραποσκευές της, όταν μια αστυνομικός τού υπενθύμισε από απόσταση να φορέσει μάσκα προστασίας. Λίγο αργότερα τον πλησίασε η «αδικαιολόγητα εξαγριωμένη» -όπως έγραψε- ανθυπαστυνόμος Υ.Α., κρατώντας το μπλοκ προστίμων.

«Σαν να είχα διαπράξει σοβαρό αδίκημα και με καταδίωκε να με συλλάβει» ανέφερε ο δικηγόρος, που υποστηρίζει ότι της εξήγησε γιατί δεν είχε φορέσει τη μάσκα, αλλά εκείνη «εξαντλώντας την αυστηρότητά της, ανένδοτη και αποφασισμένη εξαρχής να βεβαιώσει παράβαση». Ο κ. Νουλέζας καταγγέλλει πως η ανθυπαστυνόμος δεν του επέτρεψε να πάρει από το αυτοκίνητό του τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι εξαιρείται της ΚΥΑ, επειδή αντιμετωπίζει χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα.

«Η περιγραφόμενη συμπεριφορά δεν ήταν αντικειμενικά σε καμία περίπτωση η επιβαλλόμενη προσήκουσα πολιτισμένη ήπια δημοσίου υπαλλήλου» αναφέρει και προσθέτει πως, όταν εν τέλει κόπηκε το πρόστιμο, δεν τον άφηνε να φύγει. Ο κ. Νουλέζας προαναγγέλλει πως θα υποβάλει μήνυση στην ανθυπαστυνόμο και καταλήγει: «Αλίμονο αν το 2020 λειτουργεί κατ’ αυτόν τον σκαιότατο τρόπο η Ελληνική Αστυνομία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ