Λιποθύμησε ο ιδιοκτήτης beach bar στον Πλαταμώνα όταν του έκοψαν πρόστιμο (video)

Must Read

Λιποθύμησε από το σοκ ένα ιδιοκτήτης beach bar στον Πλαταμώνα μόλις του βεβαίωσαν πρόστιμο για υπεράριθμους πελάτες στο μαγαζί του.

Τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ από 22 Αυγούστου σε Καρδίτσα, Πέλλα και Πιερία, ορίζουν μεταξύ άλλων περιορισμένο αριθμό σε καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, ενώ την ίδια στιγμή, ειδικά κλιμάκια διενεργούν αυστηρούς έλεγχους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές εντόπισαν κάτω από τις ομπρέλες σε beach bar περισσότερα άτομα απ’όσα προβλέπεται, καθώς με όριο τα 2, εντοπίστηκαν 4, 5, ακόμα και 6.

Στο άκουσμα του προστίμου, ο ιδιοκτήτης του beach bar έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ένας από τους υπαλλήλους που εργαζόταν εκείνη την ώρα ανέφερε απελπισμένος:

«Τι να τους κάνω;» αναφέρει ο υπάλληλος στο κλιμάκιο τονίζοντας ότι δεν μπορεί να τους ελέγχει ταυτόχρονα όλους, ενώ λίγα λεπτά μετά τρέχει σε μια παρέα και ακούγεται να λέει «παιδιά δεν σας είπα να μην κάθεστε παραπάνω από 2 σε κάθε ομπρέλα;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This