Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Κλειστή η λίμνη Βουλιαγμένης λόγω κορωνοϊού

Κλειστή θα παραμείνει η Λίμνη Βουλιαγμένης για 2 ημέρες, σήμερα Δευτέρα (24/08/2020) και αύριο Τρίτη (25/08/2020) και θα ανοίξει πάλι για τους επισκέπτες της την Τετάρτη (26/08/2020) στις 08:00 π.μ.

Το συγκεκριμένο διήμερο θα πραγματοποιηθεί εντατική απολύμανση των εγκαταστάσεων, καθώς εντοπίστηκε ασυμπτωματικό κρούσμα κορωνοϊού σε συνεργαζόμενη εταιρία αλλά και λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στον νομό Αττικής.

«Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία αποτελεί μοναδική προτεραιότητα για την εταιρεία διαχείρισης της Λίμνης Βουλιαγμένης. Για τον λόγο αυτό, από την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας της, η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχείς απολυμάνσεις των κοινόχρηστων χώρων (τουαλέτες, αποδυτήρια, ντους, ερμάρια φύλαξης, κουπαστές) αλλά και του συνόλου της επίπλωσης που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι το δυναμικό της Λίμνης Βουλιαγμένης, είχε μειωθεί κατά 65% και οι λουόμενοι είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν σε θερμομέτρηση καθώς και να συμπληρώσουν δελτίο εισόδου προκειμένου να επικοινωνήσουν οι αρμόδιες αρχές σε περίπτωση ανάγκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ