Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Κλειστή η λίμνη Βουλιαγμένης λόγω κορωνοϊού

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Κλειστή θα παραμείνει η Λίμνη Βουλιαγμένης για 2 ημέρες, σήμερα Δευτέρα (24/08/2020) και αύριο Τρίτη (25/08/2020) και θα ανοίξει πάλι για τους επισκέπτες της την Τετάρτη (26/08/2020) στις 08:00 π.μ.

Το συγκεκριμένο διήμερο θα πραγματοποιηθεί εντατική απολύμανση των εγκαταστάσεων, καθώς εντοπίστηκε ασυμπτωματικό κρούσμα κορωνοϊού σε συνεργαζόμενη εταιρία αλλά και λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στον νομό Αττικής.

«Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία αποτελεί μοναδική προτεραιότητα για την εταιρεία διαχείρισης της Λίμνης Βουλιαγμένης. Για τον λόγο αυτό, από την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας της, η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχείς απολυμάνσεις των κοινόχρηστων χώρων (τουαλέτες, αποδυτήρια, ντους, ερμάρια φύλαξης, κουπαστές) αλλά και του συνόλου της επίπλωσης που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι το δυναμικό της Λίμνης Βουλιαγμένης, είχε μειωθεί κατά 65% και οι λουόμενοι είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν σε θερμομέτρηση καθώς και να συμπληρώσουν δελτίο εισόδου προκειμένου να επικοινωνήσουν οι αρμόδιες αρχές σε περίπτωση ανάγκης.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ