Πίσω στα θρανία; Σκούλαρε! Tο Public, τα έχει όλα!

Must Read

Βρες στο Public.gr ό,τι χρειάζεσαι εύκολα και γρήγορα για καλή σχολική χρονιά

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς θα ακουστεί όπου να ‘ναι και το Public είναι εδώ για να σε βοηθήσει να … σκουλάρεις! Μία επίσκεψη στο public.gr ή στο δίκτυο καταστημάτωνPublic θα σε πείσει πως εδώ τα έχουμε όλα.Αποκλειστικά σχέδια σε τσάντες και κασετίνες, βιβλία, γραφική ύλη, προϊόντα τεχνολογίας αλλά και τα πρακτικά school-packsσε ασυναγώνιστες τιμές!

Επισκέψου σήμερα τον online οδηγό που δημιούργησε το Publicγια να βρεις τα σχολικά που θα χρειαστείς σε τρία απλά βήματα. Πες μας τι τάξη πας και σε ποιο σχολείο, τι χρειάζεσαι και σε ποια τιμή και με ένα κλικ συγκεντρώνεις ό,τι χρειάζεσαι στο καλάθι σου.  Τόσο απλά θα βρεις συγκεντρωμένα και ντυμένα τα βιβλία, και έτοιμη λίστα του σχολείου και της τάξης για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία!

Ξεφύλλισε τον πλήρη κατάλογο χαρτοσχολικής 2020, και ανακάλυψε:

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου, το Publicδημιούργησε την πρωτοποριακή υπηρεσία παράδοσης Drive Up,η οποία σου επιτρέπει να κάνεις την παραγγελία σου online και να παραλάβεις ανέπαφα από το Parking του καταστήματος, στο αυτοκίνητό σου. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της Συγγρού στην Αθήνα και το κατάστημα Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Πριν μπεις φέτος σε τάξη, σκούλαρε στο Public… Εδώ τα έχουμε όλα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This