ΠΟΕΔΗΝ: Στα νοσοκομεία Αττικόν και Πανεπιστημιακό Πάτρας δεν τηρούνται μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό

Must Read

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος καταγγέλλει ότι τα νοσοκομεία Αττικόν και το Πανεπιστημιακό της Πάτρας στο Ρίο, δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα για το νοσοκομείο «Αττικόν» αναφέρει ότι εξετάζονται, δίπλα δίπλα, καθημερινά σε ημέρα εφημερίας, από 700 έως 1.ο00 ασθενείς οι οποίοι αποτελούν ύποπτα και διαγνωσμένα περιστατικά του ιού.

«Τα περιστατικά κορωνοϊού -ύποπτα και διεγνωσμένα- εξετάζονται δίπλα στον ίδιο διάδρομο σε εξεταστήρια που χωρίζονται με καρέκλες μεταλλικές από τα εξεταστήρια των γενικών περιστατικών. Ο διάδρομος είναι γεμάτος ασθενείς. Ακριβώς μπροστά από τις καρέκλες είναι τα εξεταστήρια για καρδιολογικά, παθολογικά,πνευμονολογικά, χειρουργικά περιστατικά. Στην είσοδο των ΤΕΠ χωρίζουν με νάιλον το χώρο για περιστατικά κορωνοϊού και τα γενικά περιστατικά που περιμένουν δεκάδες στην αναμονή. Επίσης έξω από τα ΤΕΠ περιμένουν πολλά ύποπτα περιστατικά σε πολύ κοντινή απόσταση. Συνεπώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος διασποράς του ιού μέσα στο νοσοκομείο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο αναφέρει:

«Μόλις ένα παραβάν εκλογικού κέντρου χωρίζει τα εξεταστήρια περιστατικών κορονοϊού και τα εξεταστήρια για γενικά περιστατικά τα οποία βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This