Τετάρτη 16/6/2021

Τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες

Στο κοιμητήριο της Κηφισιάς αποχαιρετούν τον Γιάννη Πουλόπουλο συγγενείς, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες.

Η σύζυγός του, Μπέτυ Πουλοπούλου και η κόρη του Άντα έφτασαν από νωρίς στον χώρο για να δεχτούν συλληπητήρια από τους λιγοστούς φίλους που βρέθηκαν στο κοιμητήριο, μετά τα νέα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. 

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή βράδυ της Κυριακής στις 23:00.

«Δε μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δε μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής», δήλωσε η σύζυγός του μια ημέρα μετά την δυσάρεστη είδηση.

Ο «Δρόμος» άλμπουμ των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου, όπου ο Γιάννης Πουλόπουλος ερμήνευσε δέκα από τα δώδεκα τραγούδια, έγινε ο πρώτος ελληνικός χρυσός δίσκος και στα χρόνια που ακολούθησαν έγινε το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις άλμπουμ στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, φτάνοντας τα 3.000.000 αντίτυπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ