Κρήτη: Λήστεψαν υπό την απειλή όπλου πρώην Αστυνομικό, μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Must Read

Αντιμέτωπος με τρεις οπλισμένους ληστές μέσα στο ίδιο του το σπίτι βρέθηκε πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας Ρεθύμνου, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι τρεις άντρες, οι οποίοι εισέβαλαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο σπίτι του και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν εκείνον και τη σύζυγό του, άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, καθώς και το αγροτικό αυτοκίνητό του.

Κατόπιν, έγιναν «καπνός», ενώ, κάποιες επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως ο π. αξιωματικός χτυπήθηκε από τους δράστες. 

Οι αρχές διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, ενώ κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση του ίδιου του ζευγαριού που πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των ληστών και κυρίως του πρώην αξιωματικού.

Παράλληλα ελέγχονται οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να απαντηθούν τυχόν ερωτηματικά που προκύπτουν από την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This