Θεοδωρικάκος: «Παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για τα αδήλωτα τετραγωνικά» (video)

Must Read

Παράταση έως και τις 30 Σεπτεμβρίου δόθηκε σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις των αδήλωτων τετραγωνικών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σκοπός αυτής της ρύθμισης είναι «να βάλουμε τέλος σε μια λαθεμένη κατάσταση, με την οποία, όπως αποδείχτηκε εκατομμύρια σπίτια έχουν δηλωμένα λιγότερα τετραγωνικά στους δήμους από ό,τι στο Ε9 τους. Έτσι δήμοι και κράτος χάνουν δεκάδες εκατομμύρια χρήματα», τονίζει ο υπουργός και προσθέτει: «Θέλουμε να δώσουμε ένα οριστικό τέλος και να βάλουμε τάξη στη χώρα μας».

Ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε: «κανένας πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται ένοχος. Πρέπει να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών, όπως επίσης και αλληλοσεβασμός».

Μάλιστα, όπως τόνισε έχουν κάνει αίτηση περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια άτομα. Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, λοιπόν, δόθηκε η παράταση στις δηλώσεις των αδήλωτων τετραγωνικών, ώστε «να οικοδομηθεί από εδώ και στο εξής μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών».

https://www.youtube.com/watch?v=xMnT1mr7yxU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This